Velikonoční turnaj ve futsale nabídl nejen nečekaného vítěze, ale také i další zajímavosti. Vzhledem k vysokému počtu přihlášených hráčů se hrálo v pěti týmech. Každý tým odehrál ve skupině zápas všemi. Po odehrání skupinové fáze pro 5. tým tabulky turnaj skončil. Týmy na 3. a 4. místě se utkaly v boji o 3. místo. 1. a 2. tým v pořadí si zahrály finále o celkové vítězství. 
Po úvodních zápasech se turnaj vůbec nevyvíjel dobře pro družstvo Pomlázek, které oba úvodní zápasy prohrálo shodně 0:2. Naopak úlohu favorita od začátku plnilo družstvo Zajíčků. Příjemným překvapením byl tým Řechtaček, který pilně sbíral body a tiše stoupal tabulkou. Bohužel v posledním zápase skupiny prohrál 1:2, kdy si vstřelili dvě vlastní branky a to je stálo konečné 2. místo. A místo finále jen zápas o 3. místo. Nejméně se dařilo týmu Beránků (Petr Bílý, Jan Rác, Tomáš Mimovič, Jan Svítek), kteří obsadili poslední nepostupové místo.
Zápas o 3. místo mezi Řechtačkami a Vajíčky dospěl až do prodloužení, které nakonec zlatým gólem ukončil Viktor Šmirous. 3. místo tedy obsadilo družstvo Vajíček (Tomáš Zajden, Daniel Zajden, Josef Polan, Viktor Šmirous). Čtvrtí skončili Řechtačky (Matěj Matyáš, Damir Abdrakhmanov, Ivo Kolář, Tadeáš Vlasák. 
I finálové utkání muselo rozhodnout až prodloužení. V něm nakonec byli šťastnější Pomlázky (Ondřej Spurný, Jan Potůček, Zdeněk Šrédl, Roman Pivovar), kteří zdolali brankou Honzy Potůčka favorizované družstvo Zajíčků (Daniel Kolář, Pavel Bartuška, Martin Zimerman, Jiří Mülling). 
Nejlepším brankářem byl vyhlášen Zdeněk Šrédl. Střelecký diplom s přehledem získal Ivo Kolář, který zatížil konto soupeřů 5 brankami. 

Mgr. Václav Kotrc