Mladší (6. +7. ročník) a starší (8. + 9.) žáci se zúčastnili Vánočního turnaje v sálové kopané. Turnaj pořádala ZŠ a MŠ Vilémov. Kromě domácí školy a té naší, se zapojily také školy z Radonic a Vroutku. Hrálo se systémem každý s každým ve své věkově kategorii. Mladší žáci turnajem projeli bez ztráty jediného bodu. Během turnaje Vojta Matyáš nedostal ani jednu branku a právem si odnesl diplom pro nejlepšího brankáře. I nejlepší hráč turnaje v této kategoii byl z našeho družstva. Za své výkony během celého turnaje byl oceněn Dominik Švestka.  

Žádného přemožitele nenašlo ani starší družstvo. To začalo i končilo turnaj sice trochu vlažně, nakonec však všechny své zápasy vždy dotáhlo do vítězného konce. Nejlepším hráčem celého turnaje byl vyhlášen náš Roman Rostaš. 

Tým mladších žáků reprezentoval ve složení Vojta Matyáš, Dominik Švestka, Philip Strunz, Marek Vlasák, Míra Olah, Martin Lopata, Šarlota Janegová, Eliška Černá a Matěj Souček. Starší žáci: Dan Kolář, Jirka Mülling, Tomáš Mimovič, Pavel Bartuška, Honza Rác, Roman Rostaš, Lili Pokorná, Matěj Matyáš a Martin Zimerman. 

Všem moc děkuji za vzornou reprezentaci školy a gratuluji k výbornému výsledku!

Mgr. Václav Kotrc